Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NEC introduceert MultiSync V-serie displays

 

NEC Display Solutions voegt diverse nieuwe functies toe aan zijn populaire MultiSync V-serie publieke displays. Met de introductie van led-achtergrondverlichting bepaalt NEC de norm in het professionele instap-segment. De solide V423, V463, V552-displays en vlaggenschip V652 hebben een dunner en lichter design - ondanks het volledig metalen chassis - een smallere rand en ondersteunen landschap- en portretweergave.

De introductie van led-achtergrondverlichting in de V-serie vermindert stroomverbruik aanzienlijk. Tevens bevatten de displays een omringende lichtsensor. Een warmtebeheer design, inclusief door de gebruiker regelbare ventilatoren voor extreme installaties, garandeert een lange levensduur van het display en biedt meer flexibiliteit.

In het geval dat zich een probleem voordoet, kunnen de displays automatisch e-mails verzenden naar een gespecificeerd e-mailadres. Dit betekent dat de eigenaar bijvoorbeeld een ventilator-storing of problemen met de stroomtoevoer kan detecteren nog voordat het scherm stuk gaat en dit snel kan oplossen. Deze functie monitort zelfs het ingevoerde signaal en waarschuwt servicemedewerkers wanneer de op het scherm aangesloten speler geen signaal meer stuurt.

Alle vier de nieuwe displays ondersteunen NEC’s STv2 OPS-uitbreidingsslot. Hierdoor kunnen single board computers en andere uitbreidingsslot-producten, zoals HDSDI-interfaces gebaseerd op de NEC/Intel OPS-standaard, integreren zonder dat daar externe apparatuur voor nodig is.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4640030). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures bij NEC
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×