Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Netwerkbeveiliging met ZyWALL USG Firewall

 

ZyXEL Communications levert zijn ZyWALL USG firewall en licenties nu ook als voordelige bundels. Hiermee krijgen bedrijven de beschikking over een complete en betaalbare Unified Threat Management (utm) oplossing die het netwerk beveiligt.

De ZyXEL ZYWALL bundel is geschikt voor kantoren die een eenvoudig te beheren, maar sterk beveiligd netwerk nastreven.  De nieuwe ZyWALL USG bundels worden geleverd als USG-100/200/300 bundel. Elke bundel bestaat uit Content Filtering en Anti-Spam van Commtouch, Intrusion Detection & Protection (IDP), Application Patrol en Kaspersky Anti-Virus software. De security software van Kaspersky Lab zorgt voor een sterke beveiliging van het netwerk tegen malware.

De licenties kunnen eenvoudig worden geactiveerd, waarbij de klant de bundel eerst één maand op proef heeft en daarna voor een jaar kan gebruiken. De ZyWALL USG bundel zorgt ervoor dat het netwerk altijd beschikbaar en beveiligd is. De bundel bestaat uit een Unified Security Gateway, voorzien van op Gigabit Ethernet interface gebaseerde hardware, met multi-layer threat protection en een hybride vpn (IPSec, SSL en L2TP) die de verbinding sterk beveiligt. It-beheerders beschikken hiermee over een compleet Unified Threat Management (utm), dat altijd up-to-date is. Hierdoor is het netwerk altijd beschermd tegen virussen, wormen, phishing, spam en malware, zoals ‘drive-by injections’ en ‘x-site scripting’. Tot slot biedt de ZyWALL USG bundel beheertools, waarmee bepaalde applicaties en websites op het netwerk kunnen worden geblokkeerd. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4639354). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×