Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ZyXEL firmware voor beheer WLAN-apparatuur

 

 ZyXEL NXC5200

ZyXEL Communications introduceert voor zijn ZyXEL NXC5200 Wireless LAN Controller de nieuwe ZyXEL 2.25 Firmware release. Deze nieuwe release heeft tal van nieuwe innovatieve functies. Zo vereenvoudigt de ZyXEL Unified Pro oplossing voor wlan-omgevingen het beheer van meerdere ZyXEL wlan-apparaten.

It-beheerders kunnen voortaan vanuit de ZyXEL NXC5200 niet alleen de NWA5000 serie access points beheren, maar ook de NWA3000-N series. Al gemaakte investeringen in access points blijven behouden waardoor aanzienlijke kosten worden bespaard.

De nieuwe ZyXEL 2.25 Firmware release voor de ZyXEL NXC5200 en NWA3000-N series speelt in op de vraag naar een goed draadloos bereik in gebouwen, zoals in het onderwijs, hotels en kantoren. De ZyXEL 2.25 Firmware zorgt ervoor dat Wi-Fi-netwerken beschikbaar en bereikbaar zijn voor diverse mobiele apparatuur zoals smartphones, tablets en notebooks. Daar steeds meer organisaties een bring your owndDevice (byod) beleid adopteren, neemt de druk en verkeer op wlan-bedrijfsnetwerken toe. Er komen daardoor steeds meer nieuwe wlan-apparaten en dat vraagt om een goed en betaalbaar beheer.

De nieuwe 2.25 Firmware release adresseert het beheer van meerdere wlan-apparaten en vereenvoudigt het beheer daarvan. Zo kunnen it-beheerders voortaan vanuit één beheerconsole de ZyXEL NWA5000- en NWA3000-N series beheren met de ZyXEL Unified Pro AP oplossing voor wlan-omgevingen. De Unified Pro WLAN series ondersteunt organisaties met Power over Ethernet (PoE) en andere functies voor het beheer van access points. Hierbij wordt binnen het Wi-Fi netwerk hoge snelheden gehaald tot 300 Mbps.De nieuwe ZyXEL 2.25 Firmware release is gratis te downloaden voor organisaties die al gebruik maken van de ZyXEL NXC5200 Wireless LAN Controller.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4636274). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×