Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Breder draadloos netwerk met N Range Extender

 

N Range Extender

TP-Link introduceert een nieuwe, in een stopcontact te pluggen, 300 Mbps Universal Wireless N Range Extender: de TL-WA850RE. Dit apparaat is bedoeld om op eenvoudige wijze de dekking van een bestaand draadloos netwerk uit te breiden, het signaal te versterken en ‘dead zones’ te elimineren.

De combinatie van toonaangevende Wireless N-technologie, superieure beveiliging en grote compatibiliteit maakt de TL-WA850RE tot een veilige en flexibele hogesnelheidsoplossing die de gebruiker in staat stelt een bestaand draadloos netwerk te behouden en de dekking ervan aanzienlijk te verbeteren. Zo kan hij waar dan ook in huis, hotel of (klein) kantoor van het internet genieten zonder zich zorgen te hoeven maken over dekkingslimieten.


De TL-WA850RE is geschikt voor zowel de ervaren als de onervaren gebruiker. Het apparaat is in een mum van tijd in een bestaand netwerk op te nemen. Extra draden of kabels zijn daarvoor niet nodig. Door op de Range Extender-knop te drukken, kan de draadloze dekking à la minute worden uitgebreid naar ruimtes die voordien onbereikbaar waren. Hinderlijke ‘dead zones’ zijn daarmee verleden tijd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4614579). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×