Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SafeNet lanceert met Sentinel LDK nieuw platform

 

SafeNet, wereldwijd toonaangevend in databeveiliging en softwarecommercialisering, lanceert de Sentinel License Development Kit (LDK). Dit is het volgende-generatie platform voor softwarebeveiliging, -beheer en licentieverlening van SafeNet.

Gebruikers kunnen voor het eerst SafeNet-oplossingen voor het beveiligen van intellectueel eigendom combineren met de webgebaseerde licentiebeheermogelijkheden van Sentinel EMS. Dit is het Entitlement Management System van SafeNet. Sentinel LDK in combinatie met Sentinel HL – het nieuwe, op hardware gebaseerde platform voor softwarebeveiliging – biedt softwareuitgevers een complete out-of-the-box oplossing voor softwarecommercialisering. Uitgevers zijn hiermee beter in staat om hun software te beveiligen en hun operationele processen te vereenvoudigen. Tegelijkertijd verbetert de gebruikerservaring en maximaliseren software-uitgevers hun omzet.

De belangrijkste kenmerken en klantvoordelen van Sentinel LDK zijn:
• Webgebaseerd licentiebeheer. Volledige integratie met Sentinel EMS voorziet software-uitgevers van de tools die ze nodig hebben om eindgebruikerslicenties en productgebruik effectief te leveren, te volgen en te beheren. Met Sentinel EMS kunnen software-uitgevers hun eindgebruikers ook een portal bieden voor het activeren en beheren van hun eigen licenties. Sentinel EMS helpt software-uitgevers bij het vereenvoudigen en automatiseren van veel taken die gerelateerd zijn aan licentiëring. Eindgebruikers kunnen meer zelf doen, waardoor de onderhoudskosten afnemen.
 •Volgende-generatie Sentinel Envelope-technologie. De nieuwe technologie voor softwarebeveiliging stelt software-uitgevers in staat om hun applicaties te beveiligen tegen reverse engineering, het ongeoorloofd aanpassen van de broncode en diefstal van intellectueel eigendom.
• Op certificaten gebaseerde uitgifte van licenties. Het gebruik van de op certificaten gebaseerde uitgifte van licenties voorziet in veilige softwarelicenties in een clear-text formaat. Daardoor zijn ze makkelijk te begrijpen voor uitgevers en eindgebruikers.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4611564). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.