Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CA komt met Clarity PPM 13.1

Dit artikel delen:

CA Technologies heeft CA Clarity Project en Portfolio Management (PPM) voorzien van een aantal innovatieve verbeteringen. Hiermee kunnen klanten de prestaties van hun organisatie verbeteren door continu de beschikbare middelen op hun zakelijke behoeften af te stemmen.

Managers staan onder druk om slimme portfoliobeslissingen te nemen, om de productiviteit te maximaliseren, en op de hoogte te blijven van alle, snel veranderende, zakelijke omstandigheden. CA Clarity PPM 13.1 biedt de technologische basis om dit soort cruciale beslissingen op weldoordachte wijze te nemen.

Door de nieuwe mogelijkheden van CA Clarity PPM 13.1 kunnen gebruikers nu op een slimme en nauwkeurige manier de kosten plannen en voorspellingen doen, alsmede doeltreffende beslissingen nemen over de prioriteit en timing van investeringen. Ook is het nu gemakkelijk begrijpen waar potentiële problemen kunnen ontstaan binnen projecten, portfolio’s, investeringsprogramma’s en binnen de organisatie als geheel. Deze nieuwe mogelijkheden zijn te verkrijgen via on-premise, gehoste en SaaS-delivery modellen.

CA Technologies heeft daarnaast nieuwe releases van CA Clarity Agile (voorheen CA Agile Vision) en CA Clarity Requirements (voorheen CA Product Vision) aangekondigd. Beide producten zijn volledig geïntegreerd in CA Clarity PPM.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.