Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Oracle OpenWorld 2011

Oracle introduceert Enterprise Manager 12c

man cloud laptop kantoor

Oracle kondigt Enterprise Manager 12c aan, een oplossing die het beheer van de Oracle-stack, zoals een Exadata of ExaLogic server, combineert met cloud lifecycle-beheer.

Met deze release kunnen volgens Oracle it-organisaties de efficiëntie en responsiviteit verhogen terwijl het de kosten en complexiteit voor de traditionele datacenters, gevirtualiseerde en cloud computing-omgevingen vermindert. Met de nieuwe centrale console, Oracle Enterprise Manager Cloud Control, brengt Oracle Enterprise Manager 12c speciale beheertaken voor de gehele levenscyclus van de cloud samen. Nieuwe mogelijkheden zijn consolidatie en capaciteitsplanning, self-service, testen, controleren en meten en teruggeven.

Daarnaast zijn nieuwe geïntegreerde applicatie-to-disk beheermogelijkheden voor Oracle Fusion Applications en Oracle's gecombineerde systemen toegevoegd. Deze release introduceert ook nieuwe functionaliteit voor virtualisatiemanagement en cloud resource management gebaseerd op Oracle VM 3.0.Nieuwe en verbeterde ondersteuning voor partners, beschikbaar via Oracle PartnerNetwork, en nieuwe beheertaken voor niet-Oracle componenten zijn ook ingevoerd.

Oracle Enterprise Manager 12c is het eerste product in het portfolio van Oracle met de benaming ‘12c', waarbij de ‘c' staat voor Oracle's investeringen in het leveren van cloud-ready-producten, aldus de leverancier.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.