Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Matrix42 beheert mobiele apparatuur

Dit artikel delen:

Matrix42, een Duitse leverancier van beheersoftware, biedt Mobile Device Management (MDM). Daarmee kunnen klanten centraal het werkplekbeheer verzorgen voor zowel fysieke, als virtuele en mobiele apparaten. De ondersteuning van een BYOD-strategie wordt hierdoor eenvoudiger voor ondernemingen.

Matrix42 Mobile Device Management biedt systeembeheerders de mogelijkheid om centraal de gehele levenscyclus van mobiele apparatuur te beheren. Daarbij gaat het om de uitrol, beveiliging, monitoring, beheer en de ondersteuning van de mobiele toestellen. Het vormt een aanvulling op de virtuele desktop beheeroplossing van Matrix42. Samen bieden de producten organisaties de mogelijkheid een ‘Bring Your Own Device'-strategie te ondersteunen, waarbij niet alleen de fysieke apparaten worden onderhouden, maar ook de virtuele infrastructuur en desktops. Mobile device management en het beheer van virtuele desktops gaan hand-in-hand, waardoor een it-afdeling de mogelijkheid krijgt om BYOD te ondersteunen en de verschillende omgevingen te beheren, aldus Matrix42.

Voor de ontwikkeling van deze oplossing sloot Matrix42 een partnerschap met AirWatch, leverancier van mobiele beveiliging, MDM en mobiel applicatiebeheer (MAM). In de Benelux worden de producten van Matrix42 gedistribueerd door Windmark.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.