Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP introduceert Performance Suite

 

HP introduceert een nieuwe software suite om it-prestaties te operationaliseren, meten en verbeteren voor technologie-investeringen en infrastructuurassetcategorieën.

De HP IT Performance Suite bevat de nieuwe HP IT Executive Scorecard. Deze oplossing helpt vogens HP it-omgevingen beter te presteren doordat het cio's inzicht geeft in het aanbod van oplossingen voor het beheren en optimaliseren van applicatie-ontwikkeling, infrastructuur en operationeel beheer, beveiliging, information management en financiële planning en administratie. Elk product in het HP Software portfolio verbetert de prestaties van de afzonderlijke it-functies, terwijl de IT Executive Scorecard it-managers helpt it-investeringen en resultaten te optimaliseren.

De HP IT Executive Scorecard geeft voor de verschillende it-management lagen inzicht in de prestatie-indicatoren, aldus HP. De basis is het open IT-Data Model met ingebouwde mogelijkheden om gegevens te integreren vanuit meerdere bronnen, inclusief producten van derden, om een overzicht van de it-metrieken te leveren. Met behulp van de scorecard kunnen it-leiders sneller problemen met de prestaties meten, benchmarken en zo richting de instant-on enterprise gaan, aldus HP.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3985138). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.