Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

EMC World 2011

EMC introduceert Ionix Server Manager

EMC, leverancier het gebied van informatie- infrastructuuroplossingen, kondigt EMC Ionix Server Manager 3.0 aan. De nieuwe versie van de ict-managementsoftware is geïntegreerd met vCenter en VMware's vSwitch waardoor de beheermogelijkheden en het opsporen van fouten in gevirtualiseerde datacenter-netwerken en infrastructuur worden verbeterd, aldus de leverancier.

Hierdoor kunnen gebruikers direct en nauwkeurig problemen lokaliseren in zowel fysieke als virtuele it-omgevingen.De EMC Ionix Server Manager is uitgebreid met geautomatiseerde discovery, root-cause analyses en belangrijke zakelijke analyses via het virtuele netwerk tot op VM-niveau.

Organisaties breiden server virtualisatie uit richting belangrijke zakelijke applicaties. Deze ontwikkeling en het gebruik van virtuele netwerken, zorgt voor nieuwe uitdagingen voor datacenter-managers, aldus EMC. Hetzelfde geldt voor cloud-infrastructuren; die zijn van nature dynamisch en hebben hierdoor beheer- en analyse-tools nodig die zijn afgestemd op een snel veranderende infrastructuur. In gevirtualiseerde datacenter-omgevingen kan het verband tussen fysieke en virtuele infrastructuurelementen eveneens voor problemen zorgen.. EMC Ionix Server Manager 3.0 moet deze problemen oplossen met gevirtualiseerd datacenterbeheer.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.