Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Stappenplan in de hand met Time IT

Dit artikel delen:

De nieuwe versie van Time IT is nu beschikbaar, het pakket waarmee iedereen die een nieuw systeem moet implementeren of een evenement moet organiseren te allen tijde ‘in control’ kan blijven. De extra functionaliteiten maken het pakket volgens leverancier Mirada nog gebruikersvriendelijker dan voorheen.

Time IT van Mirada is een instrument waarmee managers en supervisors gecontroleerd en veilig alle processtappen van een stappenplan traject kunnen doorlopen. Time IT verschaft in- en overzicht in diverse fasen van het stappenplan. Het brengt activiteiten, verantwoordelijken, afhankelijkheden, benodigde tijden en medewerkers in kaart en verwerkt deze in een overzicht. Hiermee wordt het stappenplan gestroomlijnd, wat de controle vergemakkelijkt, zowel in de voorbereiding- als in de uitvoeringsfase.

Gebruikers in de praktijk ervaren Time IT volgens leverancier Mirada als prettig vanwege het afdwingende karakter, men houdt elkaar scherp. Dankzij de optionele koppeling met Outlook worden Manager en medewerker automatisch geattendeerd op de uitvoering van hun taken en/of de status van de voortgang.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.