Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kewill Logistics 6.0 optimaliseert logistiek

 

Kewill introduceert Kewill Logistics 6.0. Deze opvolger van Chainware 5.9 biedt verbeterde functionaliteit en gebruiksgemak. Gebruikers kunnen hierdoor de applicatie onafhankelijk van externe ondersteuning, via de zogenaamde wizards, aanpassen als veranderende omstandigheden daarom vragen.

Kewill Logistics 6.0 van Kewill is een geïntegreerde software suite voor transportation management software (tms), warehouse management systems (wms) en douane en bevat verschillende nieuwe mogelijkheden zoals diverse wizards die de gebruiker stap voor stap helpen bij de configuratie van het systeem. Ook is het eenvoudiger om klantspecifieke processtromen te definiëren. Hierdoor sluit de applicatie nog beter aan op de processen van de organisatie.

De applicatie van Kewill maakt het verder mogelijk om blind pick-ups efficiënter af te handelen, warehouse-regels af te melden bij 0-leveringen en conceptfacturen als groep in batch te annuleren. Veel informatie uit het systeem kan nu ook door een druk op de knop geëxporteerd worden naar Excel. Voor organisaties die gebruik maken van een Oracle-database is de performance-winst aanmerkelijk hoger. Dit komt door de intensieve samenwerking met Oracle op technologisch vlak.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2872610). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×