Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Bevon helpt bedrijfsvoering MKB met ViFlow

 

Distributeur Bevon introduceert het Duitse bpm-pakket ViFlow op de Nederlandse markt. Deze softwareoplossing helpt ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf hun bedrijfsvoering inzichtelijk te maken.. Momenteel is geen Nederlandse versie leverbaar, maar daar komt in maart een einde aan.

In het huidige economische klimaat kijken veel bedrijven naar manieren om kosten te besparen. Vaak gebeurt dat met de 'kaasschaaf'-methode en wordt onterecht ook gesneden in essentiële bedrijfsactiviteiten. ViFlow maakt alle bedrijfsprocessen én de kosten inzichtelijk. Daardoor komt snel zicht op mogelijkheden voor vereenvoudiging van de productie, kortere doorlooptijden én overbodige activiteiten. Met deze kennis in huis kan men vervolgens verbeteringen doorvoeren die het bedrijf weer fit maken: flexibeler, leniger en goedkoper.

Het softwarepakket is ontwikkeld door de Duitse softwareontwikkelaar ViCon en wordt al 9 jaar door meer dan 3600 klanten in 35 landen gebruikt.Devon is door ViCOn nu benoemd tot Competence Center voor de Nederlandse markt. ViFlow is al in diverse talen beschikbaar: Duits, Engels, Frans en Hongaars. ViCon en Bevon streven ernaar om in maart een Nederlandstalige versie beschikbaar te hebben.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2872576). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×