Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP flexibele Mission Critical Services

 

HP heeft het aanbod van Mission Critical Services uitgebreid met flexibel geprijsde servicebundels die het risico en de kosten van downtime verminderen. HP Proactive Select stelt gebruikers in staat om credits te kopen, die zij kunnen besteden aan meer dan 85 soorten services voor onder meer blades, virtualisatie, netwerken, security, software en datacenterfaciliteiten.

HP Proactive Select biedt klanten een innovatieve manier voor toegang tot een divers aanbod aan onderzoek, beschikbaarheid, performance, planning en training services. Met HP Proactive Select kunnen klanten snel en waar nodig experts van HP inschakelen. Dit vermindert het risico op downtime en zorgt ervoor dat ze een variabele ‘pool' aan technologisch personeel tot hun beschikking hebben.

HP heeft ook de HP Critical Services en HP Proactive 24 Services uitgebreid met nieuwe opties voor low-end servers op het gebied van reactietijd en prijsstelling. Hierdoor worden klanten in staat gesteld hogere service levels te bereiken bij projecten waarbij de blade technologie wordt gebruikt voor consolidatie en virtualisatie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2871386). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×