Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Scense vereenvoudigt applicatie distributie

 

Scense, leverancier van desktop beheer en applicatie distributie, introduceert Sense 6.0. De focus tijdens de ontwikkeling van deze versie lag met name op het verder vereenvoudigen van het applicatie distributie proces. Met het nieuwe Scense Easy Delivery, worden applicaties in enkele muisklikken uitgerold naar eindgebuikers.

Met release 6.0 van Sense maakt de ontwikkelaar van deze softwareoplossing de distriubutie van applicaties op Windows desktops een stuk eenvoudiger. "Applicaties uitrollen wordt secondenwerk", zegt Hessel Wellema, product manager bij Scense.

Een tweede belangrijke ontwikkeling is de verregaande integratie met App-V applicatie virtualisatie. Met de nieuwe release van Scense, kunnen gebruikers en beheerders genieten van alle voordelen die Microsoft Applicatie Virtualisatie biedt. Het uitrollen van App-V applicaties, Windows Installers, SVS applicaties, ThinApp applicaties et cetera gebeurt met Scense op dezelfde manier, waardoor geen extra training nodig is. Daarnaast vermindert Scense de hoeveelheid tijd die door it- professionals wordt besteed aan het (re)sequencing van App-V applicaties door de mogelijkheid om real time App-V applicaties en hun omgeving te beheren in de virtuele 'bubble'.

Bij de ontwikkeling is veel tijd gestoken in functionaliteit waarmee centraal bestandsassociaties kunnen worden beheerd voor alle gebruikers. Bestandsassociaties zijn nu volledig onder controle bij de beheerder die ervoor kan zorgen dat elk bestand type op elke plek op dezelfde manier wordt bewerkt met dezelfde applicaties.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2871320). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×