Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

O3Spaces Workplace 2.4 voor documentbeheer

 

O3Spaces kondigt O3Spaces Workplace 2.4.0 aan, de nieuwste versie van de cross-platform software voor documentbeheer en samenwerken en de eerste versie met e-mail integratie. O3Spaces Workplace integreert in populaire officepakketten als OpenOffice.org, StarOffice en Microsoft Office.

O3Spaces Workplace 2.4.0 is de eerste O3Spaces release die e-mailintegratie bevat. Met deze toevoeging kunnen e-mails worden gearchiveerd in een workspace naar keuze, direct vanuit een e-mail client. In de workplace repository opgeslagen e-mails (en bijlages) zijn inhoudelijk doorzoekbaar en kunnen ook worden bekeken in de workplace browseromgeving. Eveneens kunnen bestanden uit de workplace eenvoudig in een e-mail client als bijlage aan een e-mail worden toegevoegd.

Andere noviteiten zijn de uitbreidingen van de desktop client Workplace Assistant. Deze ondersteund nu het kopiëren, plakken en verplaatsen van bestanden en mappen in de repository als toevoeging op de drag & drop upload mogelijkheden. De Workplace Assistant zelf kan gericht worden aangeboden aan een specifieke gebruikersgroep. Daarnaast is het versioneringssysteem van de Workplace repository uitgebreid, waardoor ook handmatig beheer van documentversies bovenop de reeds bestaande geautomatiseerde functionaliteit beschikbaar is. Op technische vlak zijn verdere mogelijkheden voor customization, uitbreiding en api-gebruik toegevoegd.

Workplace 2.4.0 is beschikbaar in vier edities; de populaire Community Editie, de Professional Editie, de Enterprise Editie en de 'Software As A Service' On-Demand Editie. O3Spaces Workplace 2.4.0 Community Editie is gratis beschikbaar als download op de O3Spaces community website.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2844072). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×