Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Raritan ruimtebesparende LCD-KVM-console

 

Raritan voegt een ruimtebesparende kvm-console met geïntegreerd lcd-beeldscherm,duurzaam toetsenbord en touchpad toe aan het productenprogramma voor het beheer van datacenters. Deze console levert in het rek een makkelijke toegang tot de servers.

Met een consolebeeldscherm van hoge kwaliteit en een resolutie van 1280 x 1024 helpt de Raritan T1900 kvm-console bij het beheer van servers in datacenters, serverruimtes en andere kleinere serveromgevingen. De consoles van Raritan, die in combinatie met kvm-switches gebruikt worden, helpen it-beheerders de installatie, het beheer en het onderhoud van servers in de rekken te beheren. Vanaf het scherm en het bedieningspaneel aan de voorkant kunnen de beheerders vlot van de ene naar de andere server overschakelen. De Raritan T1900 ondersteunt servers die draaien op de besturingssystemen van Microsoft (Windows) en Sun (Solaris).

De 1U-console, die ontworpen is om in kleine ruimtes te passen, vereist een fractie van de ruimte van een oplossing die gebruik maakt van toetsenbord, monitor en muis en verbruikt veel minder energie dan hardware met crt-beelschermen. De console wordt samen met een gecombineerde PS/2- en usb-kabel geleverd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2812120). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×