Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe versie Quintiq Macro Planner

 

Quintiq, leverancier van software voor Advanced Planning en Scheduling (APS), introduceert een nieuwe versie van de Macro Planner-oplossing. De nieuwe versie voorziet in strategische multiscenario-planning en in supply chain-performancemanagement.

De nieuwe versie van de Quintiq Macro Planner biedt geavanceerde mogelijkheden voor strategische planning. Productiebedrijven kunnen met de oplossing niet alleen hun strategische planning realiseren, maar ook hun supply chains op de middellange en lange termijn analyseren. Met de multiscenario-functionaliteit kan een bedrijf vergelijkingen maken tussen mogelijke beslissingen. De consequenties van scenario's worden direct gevisualiseerd, waarbij de oplossing eventuele wijzigingen in Key Performance Indicators (KPI's), zoals winst en verlies, voorraaddoelen en leverprestaties, herberekent.

De nieuwe oplossing biedt naast functionaliteit voor supply chain-planning ook mogelijkheden voor supply chain-ontwerp, waaronder grafische overzichten. De Macro Planner is inzetbaar in combinatie met bronnen als Excel, erp-systemen en andere Quintiq-planningoplossingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2805346). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×