Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Realtime procescontrole met ARIS PPM en -PEM

 

IDS Scheer introduceert nieuwe versies van ARIS Process Performance Manager (PPM) en ARIS Process Event Monitor (PEM). Daarmee kunnen organisaties hun bedrijfskritische processen beter beheren. Door KPI's te combineren met monitoring en de analyse van operationele processen, kan een organisatie snel ingrijpen als dat nodig is.

ARIS PPM 4.1.2 en PEM 1.1 zijn de recentste versies van IDS Scheers oplossingen voor het beheer van bedrijfskritische processen. Met de nieuwe versie van ARIS PPM kunnen organisaties hun bedrijfsprocessen gedetailleerd beoordelen op aspecten als snelheid, kosten, kwaliteit en kwantiteit. Zij zijn vervolgens in staat om mogelijke optimalisatiekansen te identificeren.

De meet-, monitor- en analysefunctionaliteiten van de nieuwe versie van ARIS Process Event Monitor leveren indicatoren en structureren informatie die organisaties nodig hebben om adequaat te reageren op relevante gebeurtenissen op alle niveaus. De nieuwe versie richt zich op modelgebaseerde configuratie van de dashboards. Dit zijn dashboards die de procesprestaties weergeven via ARIS Business Architect. De relatie tussen de processen wordt bewaard door de centrale ARIS-database.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2785969). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.