Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NetScaler 9 pakt datacenter-kosten aan

 

Citrix Systems introduceert NetScaler 9. Met deze applicaties zijn gebruikers in staat om hun kosten voor het beschikbaar stellen van diverse webapplicaties dratisch te verlagen.

Steeds meer organisaties draaien een toenemend aantal webapplicaties in hun datacenters. Naar schatting geven zij 50 procent te veel uit aan het draaiend houden van deze applicaties, vanwege een uiterst inefficiënte inzet van servers en het netwerk. NetScaler 9 zorgt voor een drastische verbetering van de efficiëntie en total cost of ownership (tco) van webapplicaties zegt producent Citrix.

De oplossing combineert de meest geavanceerde optimalisatietechnologie met krachtige nieuwe applicatie-intelligentie. Hierdoor wordt per webapplicatie automatisch een optimale configuratie aanbevolen. NetScaler 9 verlaagt zo de kosten van het beschikbaar stellen van webapplicaties als Microsoft Office Sharepoint Server 2007, Oracle E-Business Suite en SAP-oplossingen met maximaal 50 procent. Niemand van de bestaande networking- en server infrastructure-teams hoeft hiervoor applicatie-expert te worden.

NetScaler 9 introduceert AppExpert Templates. Hiermee worden honderden details over het inzetten van webapplicaties verzameld, waardoor de optimalisatie direct automatisch plaats kan vinden. Dankzij de AppExpert Templates hoeven netwerkmanagers niet langer de complexe eigenschappen van applicaties onder de knie te krijgen om goede prestaties, offload, beveiliging en beschikbaarheid te waarborgen.

Door de nieuwe AppExpert Rate Controls van NetScaler 9 kunnen it-managers service level agreements (sla's) garanderen voor verschillende soorten gebruikers. Rechtmatige gebruikers van applicaties zijn verzekerd van toegang tot deze applicaties, verkeer van spiders, web scrapers en botnets wordt teruggeschroefd of op de juiste manier omgeleid.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2777110). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×