Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Lawson M3 Analytics voor voedingssector

 

Lawson, leverancier van bedrijfssoftware, komt met nieuwe planning- en analysetoepassingen voor de voedingssector. Lawson Stock Build Optimizer en Lawson Planning Workbench helpen bedrijven bij het optimaliseren van hun productieplanning en het verlagen van hun voorraadkosten. De toepassingen bieden bedrijven ook de mogelijkheid om de dienstverlening aan de klanten te verbeteren.

Voedingsbedrijven zijn erg geïnteresseerd in tools waarmee ze aan scenarioplanning kunnen doen en ‘what if'-scenario's kunnen simuleren. Voor Lawson aanleiding om speciaal voor deze markt Lawson Stock Build Optimizer en Planning Workbench te ontwikkelen. De softwareoplossingen zijn op maat te configureren en gebruiksvriendelijk. Ze zijn bovendien makkelijk te integreren met het Lawson M3 Enterprise Management System.

Het complete portfolio Lawson M3 Analytics for Food & Beverage, waaronder de nieuwe softwareoplossingen vallen, beschikt over zeventig vooraf geconfigureerde Key Performance Indicators (KPI's - Kritieke Prestatie Indicatoren) en vijftig vooraf gedefinieerde scorecards die door de meeste bedrijven uit de sector worden gebruikt. Lawson biedt gebruikers hiermee de mogelijkheid om hun prestaties te benchmarken, te meten en te verbeteren op vijf niveaus: verkoop, financiën, aankoop, productie en voorraadbeheer/opslag.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2771667). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×