Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

GX WebManager met ingebouwde Google Analytics

Dit artikel delen:

Enterprise web content management leverancier GX introduceert een kant en klare module die gegevens uit Google Analytics integreert in GX WebManager. De nauwe integratie en beschikbaarheid van Google Analytics gegevens in de dagelijkse werkprocessen, maakt Google Analytics bedrijfsklaar voor gebruikers van GX-oplossingen.

GX doet mee aan het Google Analytics API Private Beta programma om gegevens uit Google Analytics direct aan de GX WebManager eindgebruikers beschikbaar te kunnen stellen. Dit helpt hen om hun websites te monitoren en te optimaliseren om zo het aantal bezoekers en de conversie van leads te laten groeien. Het eerste resultaat van deze deelname is de Google Analytics module.

Met de module zijn de GX-partners en -gebruikers in staat om met GX WebManager onafhankelijk van het basisplatform nieuwe functionaliteit te bouwen en toe te voegen. Zo kunnen ze snel reageren op nieuwe mogelijkheden en deze omzetten in relevante toepassingen. De module is ook als component inzetbaar op wcmexchange.com, de GX-marktplaats op internet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.