Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Enteo v6 voor lifecycle management

 

FrontRange Solutions brengt een nieuwe versie van de Enteo Client Lifecycle solution op de markt. Enteo v6 SR2 helpt organisaties met de uitbreiding van hun it-beheersystemen tot in beveiligde zones en virtuele omgevingen gebaseerd op VMware Thinapp.

De Enteo Client Lifecycle Management oplossing van FrontRange Solutions vergemakkelijkt het beheer van bedrijfskritische systemen zonder dat de settings van de firewall of andere beveiligingsoplossingen veranderd hoeven te worden. Daardoor kan de ict-afdeling de systemen in de beveiligde zone veel sneller updaten en onderhouden dan nu mogelijk is, waardoor uiteindelijk ook weer de beschikbaarheid en de productiviteit van het netwerk verbetert.

Versie 6 SR2 van FrontRange Enteo maakt het ook mogelijk virtuele toepassingen op dezelfde manier te gebruiken en te beheren als fysieke besturingssystemen, applicaties en patches. Daardoor kunnen organisaties veel gemakkelijker profiteren van de voordelen van software virtualisatie. Tegelijkertijd voorkomen ze, dat ze er twee separate systemen voor configuratie management voor de fysieke en de virtuele ict-omgeving op na moeten houden.

Enteo v6 SR2 biedt onder meer nieuwe functionaliteit voor het beheer van clients, zoals ondersteuning voor Windows 2008 Server en integratie met de ITSM-oplossing van FrontRange. Ook kunnen de asset data afkomstig van Centennial Discovery direct in Enteo geïmporteerd worden. Daarnaast zijn functies als een Business Logic Proxy (BLP), de mogelijkheid om een http-depot op te zetten en de integratie van de Thinstall technologie voor de virtualisatie van toepassingen aantrekkelijke features voor organisaties, die te maken hebben met het beheer van een complexe it-omgeving.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2765430). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×