Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Abbyy FineReader Engine 9.0

 

Abbyy, aanbieder van technologieën voor documentherkenning, het vastleggen van gegevens en linguïstische toepassingen, introduceert FineReader Engine 9.0 for Windows. Met deze nieuwe versie vanAbbyy's software development kit (sdk) kunnen ontwikkelaars de meertalige, multi-platform herkenningstechnologieën in hun toepassingen integreren.

Het nieuwe FineReader Engine 9.0 van Abbyy biedt technologie die volgens de ontwikkelaar ongekende niveaus van prestatie en nauwkeurigheid op het gebied van documentherkenning, in het bijzonder voor het verwerken van documenten die uit meerdere pagina's bestaan. De vernieuwde basistechnologie en andere functionele verbeteringen maken van FineReader 9.0 Engine een goede oplossing voor de integratie van nauwkeurige, schaalbare en efficiënte herkenningstechnologieën. Verbeteringen zijn onder meer de hogere schaalbaarheid, nieuwe technologie voor de herkenning van Aziatische talen en kant-en-klare interfacetools.

De nieuwe Adaptive Document Recognition Technology (ADRT) is niet alleen in staat om de tekst en standaardopmaak van documenten nauwkeurig te reproduceren, maar tevens om op accurate wijze het tekstverloop, de logische integriteit en de opmaakconsistentie van het volledige oorspronkelijke document te behouden. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om de opmaakeigenschappen van het oorspronkelijke document op accurate wijze in de oorspronkelijke Microsoft Office-opmaak te reproduceren. Dit geldt bijvoorbeeld voor kop- en voetnoten, paginanummering, kolommen, tabellen, handtekeningen, lettertypes en stijlen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2761551). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×