Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

EMC serverconfiguratie en compliancemanagement

 

EMC komt met twee nieuwe software oplossingen die organisaties helpen bij de automatisering van configuratie- en van compliancemanagement binnen zowel hun fysieke als virtuele serverinfrastructuur. EMC Server Configuration Manager en EMC Configuration Analytics Manager bieden een verenigde aanpak van server-infrastructuur en daarmee operational efficiency, een volledige compliance-overzicht en continue bijsturing.

Met EMC Server Configuration Manager kunnen gebruikers automatisch gedetailleerde server-configuratiedata achterhalen en bijhouden. De oplossing bevat compliance analysetools en kan bijsturing automatiseren via de ‘right-click fix' capaciteit. EMC Configuration Analytics Manager kan ruwe data omzetten in nuttige bedrijfsinformatie door tracking van configuratieveranderingen en kpi's te meten. Dit draagt bij aan de continue verbetering van de it-infrastructuur.

EMC Server Configuration Manager en EMC Configuration Analytics Manager bieden verregaande integratie met andere EMC-oplossingen. Dankzij integratie met EMC Application Discovery Manager en EMC Smarts krijgen gebruikers van EMC Server Configuration meer inzicht in relaties tussen servers en applicaties en een geautomatiseerde oplossing voor root-cause analysis in gecombineerde server-, netwerk- en storage-omgevingen. Dankzij de volledige ondersteuning van VMware-omgevingen gelden alle voordelen voor zowel fysieke als virtuele omgevingen. EMC Configuration Analytics Manager ontvangt data van EMC Server Configuration Manager en EMC VoyenceControl en biedt organisaties zo een enkel servicemodel voor het monitoren, analyseren, plannen en voorspellen van compliance en IT-service levels.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2756859). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×