Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuw Cordys Business Operations Platform

Dit artikel delen:

Cordys, leverancier van next generation business process management-software (BPM), introduceert het Business Operations Platform versie 4 (BOP-4). Deze oplossing stelt gebruikers in staat om hun bedrijfsprocessen en activiteiten binnen één enkele omgeving te ontwerpen, te implementeren, te monitoren en continu te optimaliseren.

In de nieuwste versie van Business Operations Platform, BOP-4, introduceert Cordys het Total BPM-concept dat de manier waarop bedrijven werken, ondersteunt en business en it in lijn brengt met elkaar. Total BPM biedt bovendien de flexibiliteit die vereist is in de huidige, snel veranderende markt en voor de uitdagingen die toenemende globalisatie met zich meebrengt.

Cordys BOP bestaat uit een complete reeks tools voor business process management (bpm), business activity monitoring (bam) en open, geïntegreerde tools en technologieën. Deze bestaan onder andere uit een Composite Application Framework (CAF), embedded Master Data Management (MDM) en SOA Grid, Rules Management, Case Management, Data Unification en GUI Mashups.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.