Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SAP oplossing voor energiemanagement

 

Softwareontwikkelaar en erp-specialist SAP komt met een oplossing voor het effectiever meten, rapporteren en consumeren van energie. Met SAP Energy Management kunnen ondernemingen informatie over energieverbruik in alle bedrijfslagen verzamelen, gebieden identificeren waar energiereductie mogelijk is, en de energieresultaten over de gehele onderneming zichtbaar maken.

Stijgende energiekosten en de wens om negatieve effecten op het milieu te reduceren hebben ertoe geleid dat bedrijven steeds meer zoeken naar mogelijkheden om de gegevens over energieconsumptie op een effectievere manier te verzamelen en te rapporteren. Inspelend op deze vraag is de Industry Value Network voor chemicaliën gaan werken aan uitbreiding van de energiemanagement mogelijkheden van de SAP Environmental Compliance applicatie.

SAP Energy Management is ontstaan uit de combinatie van SAP Manufacturing Integration and Intelligence (SAP MII) en de voormalige emissie management oplossing SAP Environmental Compliance. De oplossing is niet alleen geschikt voor chemiebedrijven, maar ook gemakkelijk inzetbaar in andere industrieën.

Met SAP Environmental Compliance (EG) en SAP oplossingen voor GRC levert SAP oplossingen die bedrijven ondersteunen bij het beheer van de naleving van de milieuwetgeving, het verminderen van emissies, het leveren van rapportage, en het transparant maken van de supply chain. SAP is - naast de benoeming in de Dow Jones Sustainability Index - opgenomen in FTSE4Good, Oekom Global Challenges 50 en de G-100 van meest duurzame bedrijven.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2749857). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×