Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

COSA BPM beschikbaar via internet

 

Cosa, specialist op het gebied van business process management, document- en recordsmanagement, heeft een interactieve demoversie van de COSA BPM 5.7 suite beschikbaar gesteld op internet. Potentiële klanten kunnen zich gratis registreren op de Cosa-website en de software zonder verplichtingen testen.

De interactieve applicatie COSA BPM 5.7 wordt gehost door Cosa via de eigen homepage, vergelijkbaar met een SaaS oplossing. Bij registratie ontvangt de gebruiker zijn individuele account- en wachtwoordgegevens. Cosa voorziet elke gebruiker van een eigen, nieuwe omgeving. Dit verzekert de potentiële klant van een individuele data opslag op dezelfde server.

De demoversie omvat de Cosa-producten Process Designer, Process Simulation, Context Handler en Control Station. Om inzicht te geven in de vele mogelijkheden, wordt een voorbeeld van de accounting voor- geconfigureerd. De gebruiker kan dit voorbeeld naar behoefte aanpassen en nieuwe procesmodellen toevoegen. De online testversie geeft gebruikers niet alleen informatie over de diverse functionaliteiten en vormen van applicaties van de COSA BPM 5.7 suite, maar bewijst tevens dat het gebruikt kan worden in een asp-model.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2749632). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×