Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cisco/SAP applicatiebeheer dataprivacy

 

SAP en Cisco introduceren een applicatie die organisaties helpt een proactieve dataprivacy-strategie te implementeren binnen hun bedrijfsnetwerk. De gezamenlijke oplossing is ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het naleven van het beleid voor dataprivacy en risico's te minimaliseren.

Door de SAP-applicatie voor Governance, Risk en Compliance (GRC) en Cisco's core common netwerkdiensten te integreren in één oplossing, kunnen bedrijven realtime hun wereldwijd en lokaal beleid voor dataprivacy implementeren. De gezamenlijke applicatie betekent een uitbreiding van de SAP GRC-oplossingen, waarmee klanten meer transparantie, beheersbaarheid en flexibiliteit hebben binnen hun organisatie. Doordat bestaande applicaties en infrastructuur worden benut, verlagen bedrijven bovendien hun tco (total cost of ownership).

Anders dan het inzetten van aparte oplossingen in verschillende applicaties, biedt de servicegeoriënteerde benadering van SAP en Cisco klanten de mogelijkheid wereldwijd en lokaal privacybeleid te ontwikkelen en dit op netwerkniveau uit te voeren. Hiermee kan beleid voor datacompliancy en -beveiliging in verschillende applicaties, systemen en geografische locaties van het netwerk centraal worden beheerd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2739922). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×