Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Oracle introduceert Beehive

 

Oracle komt met Beehive, een compleet en op open standaarden gebaseerd bedrijfsbreed collaboration-platform. Met Oracle Beehive beschikken bedrijven over mogelijkheden om veilig communicatiestromen te ordenen en collaboration tools, zoals geïntegreerde team-werkomgevingen, agenda, instant messaging en e-mail, toe te voegen aan hun standaard bedrijfsprocessen.

Het collaboration-platform Beehive van Oracle maakt gebruik van de beveiligingsopties van de Oracle Database waardoor een gecentraliseerd, veilig en controleerbaar collaboration platform ontstaat waarmee gebruikers eenvoudig kunnen voldoen aan wet en regelgeving. Daarnaast maken Oracle Beehive's geïntegreerde services en de open ‘hot-pluggable' architectuur het mogelijk om collaboration tools rechtstreeks in de bestaande bedrijfsapplicaties en -processen op te nemen en vanuit verschillende applicaties op te starten.

Met de introductie van Beehive zet Oracle een volgende stap in het ontwikkelen van complete, geïntegreerde end-to-end productsuites op een open, op standaarden gebaseerde middleware- en database-architectuur. Dit vereenvoudigt volgens de leverancier de it-omgeving, vermindert kosten en risicio's en biedt meer keuze en flexibiliteit.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2720646). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×