Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Business Objects Metadata Management XI 3.0

 

Business Objects introduceert Metadata Management XI 3.0, de nieuwste versie van zijn metadatamanagementsoftware. De software zorgt voor een beter beheer van metadata, waardoor er een beter overzicht van bedrijfsgegevens ontstaat.

Met Business Objects Metadata Management XI 3.0 kunnen bedrijven alle bedrijfsgegevens vanuit één centraal punt beheren en zo inzicht krijgen in de gegevensbronnen en de relatie tussen die bronnen.
Onderdeel van Metadata Management XI 3.0 is ‘Metapedia', een encyclopedie die metadata vertaalt naar begrijpelijke zakelijke omschrijvingen. Daarmee wordt het ook voor niet-it-specialisten gemakkelijker om gegevens te vinden en te navigeren binnen complexe informatiesystemen.
Metadata is informatie over beschikbare data in het it-landschap, waarmee men meer te weten kan komen over de inhoud, achtergrond en context van alle operationele bedrijfsgegevens. Het op een eenvoudige manier ontsluiten daarvan, wat de nieuwe software doet, zorgt voor het optimaliseren van datagedreven processen zoals business intelligence en datamigratie, alsmede voor het bewaken van datakwaliteit.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2704003). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×