Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Licensewatch Versie 4.0 uitgebracht

 

Licomasoft brengt een verbeterde versie van Licensewatch in Nederland op de markt. Versie 4.0 biedt meer functies en faciliteiten op het vlak van licentiebesparing en maakt het mogelijk om componenten of applicaties uit de bestaande it-infrastructuur te koppelen en te gebruiken voor nog beter en correcter licentiebeheer.

Versie 4.0 van Licensewatch, in Nederland op de markt gebracht door Licomasoft, is bepakt met een lading aan nieuwe functies en functionaliteiten, onder andere op het vlak van doorbelasting van licenties binnen een organisatie. Het is mogelijk om automatisch uit HR of helpdesk- systemen gegevens over te nemen om efficiënter en doeltreffende te factureren en door te belasten. Mobile apparaten als pda en smartphones kunnen met een geavanceerde offline agent opgenomen worden in het licentiebeheer en Licensewatch.

LicenseWatch 4.0 is een Microsoft vriendelijk product dat een volledige integratie heeft met Microsoft System Center Configuration Manager 2007. De integratie mogelijkheden zijn zo verbeterd dat ze werken en samenwerken in virtuele omgevingen met complexe licentiestructuren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2695749). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×