Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Sybase iAnywhere ondersteunt Panasonic Toughbook U1

De Afaria beheer- en beveiligingscomponent van de Information Anywhere Suite van Sybase iAnywhere biedt volledige ondersteuning aan de nieuwe Panasonic Toughbook U1. De U1 is gebaseerd op de Intel Atom processor en kan worden uitgerust met een volledige versie van Windows XP of Vista.

Afaria is een van de kerncomponenten van de Information Anywhere Suite van Sybase iAnywhere en biedt uitgebreide beheer- en beveiligingsfaciliteiten voor mobiele gegevens en apparatuur, zoals de Panasonic Toughbook U1. Afaria waarborgt op ieder moment en op alle mobiele apparatuur beveiligde, betrouwbare en up-to-date informatie. Bovendien geeft Afaria IT-professionals het juiste inzicht en de gewenste controlefaciliteiten om mobiele apparatuur, applicaties, gegevens en communicatiekanalen proactief te beheren en te beveiligen, ongeacht de beschikbare bandbreedte.

Tegelijkertijd met de introductie van de ondersteuning van Afaria voor de Panasonic Toughbook U1, annonceert Sybase iAnywhere ook ondersteuning van deze Ultra Mobile PC door haar SQL Anywhere database voor mobiele en embedded toepassingen. Die biedt mobiele professionals datamanagement- en gegevensuitwisselingstechnologieën om ook in het veld zonder ict-ondersteuning ter plaatse, toch gebruik te kunnen maken van essentiële bedrijfsapplicaties en -gegevens.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.