Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Motorola klaar voor nieuwe netwerken

 

De Enterprise Mobility business van Motorola introduceert het Mobility Services Platform 3.2 (MSP 3.2). Deze nieuwe versie onderscheidt zich van voorgaande door uitgebreidere bewakings- en beheerfaciliteiten voor mobiele apparatuur in draadloze bedrijfsnetwerken.

Het Mobility Services Platform 3.2 is schaalbare en betrouwbare oplossing voor centraal beheer en analyse van bedrijfsnetwerken met tienduizenden mobiele apparaten. En volgens de producent bij uitstek geschikt voor retailbedrijven, ondernemingen in de transport en logistiek en voor de gezondheidszorg. Belangrijke eigenschap daarbij is dat MSP 3.2 ‘out-of-the-box' gebruiksklaar is voor gebruik in bestaande ict-omgevingen, zonder de noodzaak van extra hardware.

Netwerkbeheerders kunnen daarna alle apparatuur vanaf elke willekeurige werkplek op afstand bewaken en beheren. Zelfs activiteiten zoals het vernieuwen van besturingssystemen, firmware, applicaties of beveiligingsvoorzieningen kunnen simpel op afstand worden uitgevoerd, waarbij de apparatuur gewoon ‘in het veld' actief kan blijven.

Mobiele apparatuur die zoek of gestolen is, kan met MSP 3.2 op afstand worden geblokkeerd, waarbij vertrouwelijke informatie op de apparatuur conform de veiligheidsvoorschriften kan worden gewist. Beheerders kunnen de apparatuur - binnen de eigen bedrijfsgrenzen zowel als daarbuiten - proactief testen op de ‘gezondheidsstatus' en daarmee netwerk- en applicatieproblemen voorkomen. MSP 3.2 verzamelt ook automatisch van alle apparatuur de technische en gebruiksgegevens, zoals de nog beschikbare geheugenruimte, batterijconditie, onderhoudsstatus en signaalkwaliteit. Ook kunnen beheerders eenvoudig berichten sturen aan (groepen van) eindgebruikers, bijvoorbeeld met simpele instructies na updates.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2678290). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×