Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Juniper Networks Unified Access Control-oplossing

 

Juniper Networks komt met nieuwe, op standaarden gebaseerde Unified Access Control (UAC) 2.2-software. Daarnaast brengt het twee nieuwe servers voor centraal beleidsbeheer op de markt, de Infranet Controller 4500 (IC 4500) en de Infranet Controller 6500 (IC 6500).

UAC 2.2 en de Infranet Controllers bieden hoogwaardige schaalbaarheid en prestaties, en ondersteunen centraal beheer voor toegangsbeleid via de recent aangekondigde Network & Security Manager (NSM), zegt Juniper Networks in het persbericht. Bedrijven kunnen hiermee de levering, uitrol en inzet van beveiligde netwerktoegang vereenvoudigen. Daarnaast krijgen ze op basis van de uitgebreide beheermogelijkheden een beter inzicht in netwerkprestaties. Een ander voordeel van Network Access Control (NAC) is, dat gebruikers de beveiliging kunnen aanscherpen en tegelijkertijd de kosten verminderen en de it-efficiëntie maximaliseren.

Voor de huidige bedrijven met zeer intensief netwerkverkeer is netwerkbeveiliging een steeds grotere uitdaging. Tegelijkertijd eisen netwerkgebruikers dat ze veilige, gedifferentieerde, lokale toegang krijgen over een gedistribueerde netwerkomgeving. UAC 2.2 in combinatie met de IC 4500- en IC 6500-servers breidt toegangscontrole uit tot dieper in het bestaande netwerk en de beveiligingsinfrastructuur. Dit zorgt voor meer controlemomenten en -functionaliteit voor eindpuntbeveiliging.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2668480). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×