Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Beveiligingspakket voor PCI-standaarden

 

Rackspace Hosting, aanbieder van beheerde it-diensten, introduceert een nieuwe suite van hardware, software en professionele diensten, die klanten ondersteunt om payment card industry-compliant (pci) te zijn. PCI DSS is een combinatie van beveiligingsregels van de betaalkaartenbranche en is van toepassing op alle bedrijven die creditcardinformatie accepteren, verwerken of opslaan.

De PCI Toolbox van Rackspace Hosting biedt de technische componenten die klanten nodig hebben om aan alle payment card industry-compliant data security standard (pci dss) eisen te voldoen: allemaal in één pakket of apart voor klanten die slechts één onderdeel nodig hebben.

Net als bij al zijn andere producten biedt Rackspace bij de PCI Toolbox Fanatical Support-diensten. Hierdoor kunnen gebruikers 24x7 terecht bij Rackspace voor ondersteuning en voor de kennis en kunde van beveiligingsexperts. Rackspace zorgt ervoor dat deze experts volledig op de hoogte zijn van de laatste aanvullingen op en de veranderingen in de regelgeving omtrent pci. Als de eisen hierdoor veranderen, past Rackspace de PCI Toolbox aan. Zo houdt het bedrijf gebruikers up-to-date voor wat betreft het voldoen aan regelgeving.

PCI Toolbox biedt antivirus , customer network scanning, file system integrity, firewall, intrusion detection, log management, patch management, physical system security, SSL certificates en vpn system management access.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2648359). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×