Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Web EDI-oplossing ondersteunt vijf talen

 

Softshare maakt bekend dat web edi-oplossing Softshare Athena nu vijf talen ondersteunt binnen de interface, namelijk: Engels, Spaans, Frans, Nederlands en Duits. Gebruikers kunnen hun eigen voorkeurstalen instellen en daarnaast die talen ook nog eens koppelen aan lokale gegevens. om te zorgen dat tijden, data en valuta worden geformatteerd op basis van een locatie of regio.

De meertalige capaciteiten van Softshare's web edi-oplossing Athena zijn niet alleen nuttig voor eindgebruikers, maar leveren ook voordelen op voor de hub-gemeenschappen die de software aanbevelen bij hun leveranciers. Als e-commerce relaties tussen bedrijven blijven mondialiseren, gaan deze hubs op zoek naar oplossingen die geschikt zijn voor alle leveranciers, ongeacht hun locatie of taal.

Het voordeel van het kunnen instellen van eigen voorkeurstalen en deze koppelen aan de lokale gegevens is dat ook tijden, data en valuta kunnen worden geformateerd op basis van de bepaalde locatie of regio. Softshare Athena is acht jaar geleden op de markt gebracht als een op internet gebaseerd alternatief voor traditionele edi-software. Softshare biedt het aan als startpunt voor bedrijven die nog niet bekend zijn met edi.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2636416). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×