Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Adobe LiveCycle Enterprise Suite uitgebreid

 

Adobe heeft de LiveCycle Enterprise Suite verder uitgebreid. De implementatie van bedrijfsapplicaties wordt makkelijker door Content Services, een samenwerking tussen Adobe en Alfresco Software, een open source alternatief voor content management. LiveCycle ES Update 1 biedt gebruikers de mogelijkheid om sneller aantrekkelijke applicaties met rijke content te ontwikkelen.

De nieuwe versie van LiveCycle Enterprise Suite, Update 1, biedt gebruikers nieuwe mogelijkheden en productiviteitsverbetering. Papierwerk wordt verminderd, besluitvorming versnelt en er wordt voldaan aan compliance-voorschriften.

LiveCycle ES Update 1 voegt nieuwe componenten toe voor het snel ontwikkelen van applicaties met rijke content, geautomatiseerde conversie van twee- en driedimensionale cad-ontwerpdata naar pdf en de nieuwe Adobe Solution Accelerators om te helpen bij het sneller implementeren van bedrijfsapplicaties.

De update integreert ook de functionaliteit van Adobe Flex 3 en Adobe AIR. Het benut bovendien de voordelen van de Adobe Flash Player en Adobe Reader, zodat het eenvoudig is om applicaties te ontwikkelen waarmee mensen binnen en buiten de organisatie verbonden worden met informatie en processen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2629729). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×