Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Micpoint vereenvoudigt tracking & tracing

 

Online Tracking System (OTS) van Micpoint Automotive is vernieuwd. Versie 4.0 maakt client software overbodig en het meten van draaiuren van machinerie, stationair-draaien rapportage, vele mogelijke gradaties en het aspect privé en zakelijk optimaal zijn er in verwerkt. Bovendien worden voer- en vaartuigen - over de gehele wereld - bewegend weergegeven en kan de gebruiker een groot aantal instellingen zelf inregelen.

De nieuwe webversie van Micpoints OTS (versie 4) heeft meer oog voor grote voertuigenfleets. Verschillende soorten gebruikers en gebruik, verschillende autorisatieniveaus en het onderscheid tussen privé en zakelijk zijn standaard onderdeel. Bovendien kan er nu een draaiurenrapport verkregen worden van een tweede motor of PTO. Dat is een uitkomst voor kranen of ander materieel, wanneer naast de hoofdmotor de draaiuren van de kraan of PTO gerapporteerd moeten worden. Deze applicatie is al in gebruik bij de aanleg van wegen waar geregistreerd wordt wat het werkelijk aantal draaiuren van bijvoorbeeld een asfaltmachine is.

Met de introductie van OTS 4.0 is ook de opbouw van de webapplicatie veranderd. De geïntegreerde AJAX-techniek maakt de applicatie volgens de producent veel dynamischer. Live meekijken naar de locatie en de voertuigen over de kaart zien bewegen zijn innovatieve nieuwe functionaliteiten. Ook het in- en uitzoomen is vloeiend geworden. Google Earth is geïntegreerd en dat betekent dat kaartmateriaal extern gebracht kan worden.

Zelf instellingen invoeren

Nieuw is ook dat de gebruiker met deze versie een groot aantal instellingen zelf kan invoeren. Dat betekent een meer flexibiliteit in geval van een hoofdaccount en daaronder vele subaccounts met wisselende autorisaties, rechtenpatronen en zo meer. Ook kan een gebruiker een login krijgen op de website waarmee hij of zij - als enige - de eigen auto ziet en bijvoorbeeld inzicht krijgt in de privé-ritten. Makkelijk voor registratie van privé-kilometers i.v.m. bijtelling.

Versie 4.0 heeft verder een verbeterde internationale aansturing. In het hele OTS platform is nu rekening gehouden met tijdzones en km/mile notatie. Internationale bedrijven kunnen nu in hun eigen tijdzone werken. Vooralsnog is deze instelling alleen te doen via de beheerder, in een later stadium zullen deze functionaliteiten worden vrijgegeven in het beheer van de website.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2627986). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×