Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

AllCommunication Software komt met MARK 5

 

AllCommunication Software, onderdeel van Total Identity Groep, introduceert MARK 5, een geavanceerd en gebruikersvriendelijk platform voor internettoepassingen. Het is de vijfde generatie van een reeds tien jaar operationeel systeem.

Bij de ontwikkeling van MARK 5 stond bij ontwikkelaar AllCommunication Software de vraag centraal met welke oplossingen het beste wordt aangesloten bij de communicatiedoelstellingen van organisaties. Het resultaat is een modulair opgebouwd platform voor het opzetten en beheren van websites, nieuwsbrieven, ordersystemen, widgets, online publicaties en online onderzoek. Opdrachtgevers kunnen met MARK 5 hun set online communicatiemiddelen eenvoudig aanpassen en uitbreiden.

MARK bestaat inmiddels tien jaar. In 1998 begonnen als een maatwerk-cms (contentmanagementsysteem) voor één opdrachtgever, werd het al snel uitgebreid naar een breed toepasbaar cms, met de modulaire opzet als een constante factor. MARK heeft zich ontwikkeld tot een volledig modulair communicatieplatform.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2623817). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×