Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

O3Spaces Workplace voor Mac OS X

 

O3Spaces kondigt O3Spaces Workplace 2.3.0b aan. Deze software voor Documentbeheer en Samenwerken komt hiermee binnen het bereik van Mac OS X. De toevoeging van ondersteuning voor Mac OS X maakt O3Spaces Workplace oplossing compleet als platformonafhankelijk alternatief voor SharePoint.

O3Spaces Workplace integreert in populaire office-pakketten als OpenOffice.org, StarOffice en Microsoft Office, waarmee deze producten voorzien worden van krachtige en gebruiksvriendelijke functionaliteit voor Documentbeheer & Samenwerken voor teams, werkgroepen en afdelingen, onafhankelijk van de gebruikte besturingssystemen. Met O3Spaces Workplace 2.3.0b kunnen Mac-gebruikers de Web 2.0 Workplace-omgeving benutten in de vertrouwde Safari webbrowser en daarnaast ook de 'desktopfunctionaliteit' van de Workplace Assistant ervaren.

De desktop component Workplace Assistant is verder uitgebreid. Het is nu mogelijk de Workplace-repository te doorzoeken vanaf de desktop. In harmonie met de geïntegreerde bestandsverkenner wordt het vinden, bewerken en delen van bestanden makkelijker. De Workplace is beschikbaar in drie edities; de gratis Community Editie, de Professional Editie en de On-Demand Editie die als gehoste 'Software-as-a-Service' aangeboden wordt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2621521). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×