Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

APC breidt assortiment KVM-switches uit

 

APC, leverancier van stroom- en koelvoorzieningen, introduceert vier nieuwe kvm-switches (keyboard, video, mouse), waaronder digitale en analoge modellen met 16 en 32 poorten. Deze switches voorkomen dat elke server randapparatuur nodig heeft om updates door te voeren.

Met de nieuwe kvm-switches van APC kunnen beheerders eenvoudig verschillende servers aansturen vanaf één werkstation, doordat de toetsenbord-, beeld- en muisfuncties worden doorgeschakeld naar die ene computer. De switches ondersteunen Virtual Media, waardoor een verwisselbare schijf op afstand is toe te wijzen aan een aangesloten server in het datacenter of ander kantoor. Bovendien kunnen tot acht verschillende IP-gebruikers op afstand toegang krijgen tot de switches.

Kvm-switches worden voornamelijk in datacenters en computeromgevingen gebruikt om de beheerkosten te drukken. Dankzij de gecentraliseerde toegang tot verschillende servers in datacenters, computerruimtes of andere kantoorfilialen zijn updates gemakkelijker en sneller door te voeren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2571785). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×