Managed hosting door True

IBM verbetert Telelogic portfolio

Dit artikel delen:

IBM introduceert nieuwe versies van producten uit het portfolio van het recentelijk overgenomen Telelogic. De nieuwe functionaliteiten moeten bedrijven in staat stellen om hun applicatie ontwikkelomgevingen beter te beheren.

Belangrijkste software verbetering in het Telelogic portfolio is versie 5.0 van
Telelogic Change. Deze software stelt wereldwijde ontwikkelteams in staat om voor elk project consistente, bewezen processen te implementeren als best practices. Met Telelogic Change 5.0 kunnen bedrijven de invloed van veranderingen op bedrijfsprocessen, de bedrijfsstrategie en verschillen binnen hun productportfolio's beheren en evalueren, hetgeen hen in staat stelt om betere systemen en softwaretoepassingen te bouwen en deze sneller naar de markt te brengen.

Nieuw is verder Telelogic DOORS, dat een standaard zet voor het beheren van vereisten bij complexe systemen en software projecten. Met DOORS kunnen systeemontwikkelteams eisen definiëren, evalueren, analyseren en veranderen, voortgang met betrekking tot doelstellingen in kaart brengen, en resultaten samenvoegen en valideren.

De producten Telelogic System Architect/Change integratie en verbeterde SOA Workflow kunnen helpen bij de governance en het wijzigingsbeheer voor projecten op het gebied van enterprise architecture en bedrijfsprocesanalyse.

Telelogic Dashboard 3.5 tenslotte verbetert de besluitvorming door managers de projectstatus en trendinformatie te bieden die zij nodig hebben om voortgang te meten en er zeker van te zijn dat projecten hun doelstellingen halen. De nieuwe functies in Dashboard 3.5 helpen managers om op eenvoudige wijze samen te werken aan de totstandkoming van bedrijfskritische informatie over verschillende projecten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.