Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

High Density Cooling Solutions voor koeling datacenter

 

Conex Telecom biedt met High Density Cooling Solutions een compleet concept voor koeling in dergelijke omgevingen. Het concept leent zich voor toepassing in computercentra, de banksector, R&D-centra en andere omgevingen waar gewerkt wordt met grootschalige data- of computercentra.

High Density Cooling Solutions wordt gevormd door zes productlijnen die, afhankelijk van de gewenste koelcapaciteit, als geïntegreerde oplossing worden aangeboden: het watergekoelde serverrack CoolTherm, de CoolAdd serverkastdeur met geïntegreerde warmtewisselaar, CoolTrans koelwatersystemen, CoolBlast ventilatorunits, externe cpu-koeling en ups-systemen.

Het watergekoelde server rack CoolTherm heeft een koelcapaciteit van maximaal 20 kW die bereikt wordt middels een water/lucht-warmtewisselaar die in de kast is ondergebracht. De CoolAdd is een deur met geïntegreerde warmtewisselaar die de bestaande achterdeur van een computerkast of serverrack vervangt en een maximale koelcapaciteit heeft van 8 kW.
Met de CoolTrans wordt een eigen koelwatersysteem voor het datacenter gecreërd. Door het modulaire ontwerp kan een koelcapaciteit van ruim 100 kW worden gerealiseerd. De CoolBlast ventilatorunits bieden een ruimtebesparende oplossing om snel en eenvoudig extra koelcapaciteit te creëren. De units worden geleverd met drie of zes stilwerkende ventilatoren in verschillende uitvoeringen.

Verder omvat Connex' High Density Cooling Solutions een externe cpu-koeling, waarbij de afgegeven warmte van processoren direct met water wordt gekoeld. Een gelijkmatige distributie van het koelwater wordt bereikt door twee verticale leidingen, waar water doorheen stroomt. Het High Density Cooling Solutions programma wordt gecompleteerd met de UPS systemen PowerSure en GTX2.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2561430). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×