Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

EMC onthult VoyenceControl 4.0

 

EMCkomt met EMC VoyenceControl 4.0. Deze software stelt grote organisaties en managed service providers in staat veranderingen en configuraties van het netwerk automatisch te beheren. Met een gestandaardiseerde aanpak voor configuratie-management versterkt de oplossing EMC's closed-loopstrategie voor datacenter-automatisering en biedt het integratie met EMC resource management softwaresuite waaronder EMC Smarts.

EMC VoyenceControl 4.0 bouwt voort op de software van Voyence - eind vorig jaar overgenomen door EMC - en de resource management softwaresoftware van EMC. De nieuwe versie biedt organisaties en managed service providers de mogelijkheid om operational efficiency, compliance, beveiliging en beschikbaarheid van hun netwerk te garanderen. De kern van de oplossing wordt gevormd door de nieuwe functionaliteiten voor standaardisering, reporting, compliance, en multiconfiguratie-management.

VoyenceControl 4.0 is een open oplossing, gebaseerd op modellen en door de sector algemeen aanvaarde best practices. Daarom kan de software ook ict-infrastructuren beheren die zijn opgebouwd uit producten van andere vendors.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2554641). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×