Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Elektronische factureren met 20/20 vision

 

20/20 vision brengt met [e]Invoicing module een software-oplossing die de financieel administratieve afhandeling van het procurement proces optimaliseert, van budget en plan tot opdracht, factuur en betaling. Met deze procurement oplossing kunnen bedrijven optimaal profiteren van de ontvangst van elektronische facturen.

Om de invoering van elektronische facturen te versnellen en makkelijk te maken heeft 20/20 vision de flexibele [e]Invoicing module voor het B2B segment ontwikkeld. In eenvoudige stappen kan in het financiële systeem aangegeven worden voor welke debiteuren elektronische facturen aangemaakt moeten worden, welke gegevens omgezet moeten worden en op welke wijze de gegevens verstuurd dienen te worden.

De module kan de factuurverzending overnemen van ieder financieel systeem en facturen in xml (extended markup language), pdf en/of tif-formaat aan de klant beschikbaar stellen. Daarnaast blijft er de mogelijkheid om facturen te printen voor klanten die nog niet zo ver zijn. Deze volledige webgebaseerde oplossing van 20/20 vision ondersteunt meerdere entiteiten en maakt het mogelijk de facturen te verzenden via de fysieke post, e-mail, ftp of aan te bieden via een eigen klant portal.

De elektronische factuur bestaat uit een getekende pdf waardoor de wettelijke geldigheid gewaarborgd is. Wanneer er een geheel geautomatiseerde communicatie mogelijk is tussen de leverancier en de klant, kan gebruik gemaakt worden van flexibel in te stellen xml-berichten. Klanten zonder xml-import module ontvangen een getekende pdf. In het ideale geval ontvangen klanten zowel de digitale factuur (in pdf), om de wettelijke geldigheid te borgen en de xml-versie voor automatische verwerking.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2542452). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×