Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Information Builders Performance Metrics Manager

 

Information Builders introduceert WebFocus Performance Metrics Manager, een betaalbaar prestatiemanagementplatform. Het product maakt de meest gebruikte elementen van prestatiemanagement toegankelijk voor een breed publiek binnen een organisatie: voorgeprogrammeerde en grafische KPI-gedreven (key performance indicator) dashboards, wizards en analytische functies.

Met het nieuwe prestatiemanagementplatform Performance Metrics Manager (PMM) van Information Builders kunnen bedrijven gegevens uit de gehele organisatie verzamelen en binnen enkele weken publiceren via dashboards. PMM wordt geleverd met voorgeprogrammeerde rapportagepakketten voor horizontale en verticale markten als supply chain, gezondheidszorg, banking, human resources en callcentra. Het programma heeft ook meer dan 350 branchegerelateerde meetcijfers in de wizard opgenomen om een bestand van scorecards aan te kunnen maken.
De gebruiker kan zelf de configuratie en het beheer van PMM op zich nemen, wat volgens de leverancier veel tijd en geld bespaart.
Information Builders heeft de Performance Metrics Manager ontworpen op basis van eigen WebFocus- en iWay-technologie. Hierdoor kunnen bedrijven de suite ook in de toekomst naast software van bijvoorbeeld SAP, Oracle en IBM blijven gebruiken. Het iWay integratieplatform maakt meer dan 400 databronnen en toepassingen toegankelijk, waaronder legacysystemen, SAP BW en R3, databases van Oracle en Microsoft en SOA message bus.

www.informationbuilders.nl

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2513917). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×