Managed hosting door True

ASUS M70 breedbeeld-laptop

Dit artikel delen:

De nieuwe ASUS M70 notebook heeft een WUXGA breedbeeldscherm met een resolutie van 1920x1200 pixels en biedt Blu-Ray-ondersteuning. Tel daar ingebouwde speakers van Altec Lansing en Dolby Home Theater bij op, en je hebt een productieve notebook die bij uitstek geschikt is voor digitaal entertainment.

Asus heeft de M70 op de markt gebracht, een laptop die speciaal ontwikkeld is voor multimedia. Dit blijkt direct al uit het 17-inch WUXGA-beeldscherm. Het apparaat is 'High Definition-ready'. ASUS AI Light past de helderheid van het display automatisch aan de omgevingsverlichting aan. ASUS Splendid Video Intelligence Technology verbetert daarnaast contrast, helderheid, huidtinten en kleurverzadiging.

De HD-prestaties van de M70 worden aangevuld met Dolby Home Theatre geluidsverwerking en Altec Lansing-speakers. Het apparaat is uitgerust met een interface die speciaal is ontwikkeld voor multimediagebruik. Wanneer de touchpad van de M70 niet wordt gebruikt om de cursor te verplaatsen, verandert deze in een bedieningspaneel voor video en muziek.

Bij de aanschaf van de laptop kan gekozen worden uit verschillende processoren, harde schijven en randapparatuur. Het apparaat wordt geleverd met geavanceerde toegangscontrole: een gezichtsscan is mogelijk, maar er kan ook een vingerafdruklezer worden gebruikt.
www.asus.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Gaat dit dingetje ongeveer kosten

hij heeft vier varianten, de goedkoopste is 1300, de duurste 1800 euro

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.