Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: PDF Converter Professional 5

 

Nuance Communications introduceert PDF Converter Professional 5, een software alternatief voor Adobe Acrobat bij overheid, bedrijven en academische organisaties. Het aantal functies is uitgebreid waardoor het creëren van pdf's aanzienlijk wordt versneld.

PDF Converter Professional 5 van Nuance legt de lat hoger voor pdf-oplossingen die voldoen aan de behoeften van bedrijven. Met de nieuwe versie is het mogelijk om van een e-mail snel een pdf te maken en volledige e-mailmappen in pdf-formaat te archiveren. Bestanden die bij het bericht zijn gevoegd, worden automatisch in hun oorspronkelijk formaat in de pdf bewaard. E-mails die als pdf worden gearchiveerd, nemen tot 50 procent minder schijfruimte in beslag dan ongecomprimeerde berichten.

Gebruikers van pdf en xps hebben maar één applicatie nodig om in beide formaten elektronische documenten te creëren, af te drukken en op te maken. documenten met een groot aantal pagina's kunnen nu automatisch in een aantal kleinere pdf-bestanden worden opgedeeld. Daarnaast kunnen verschillende pdf-bestanden ook (opnieuw) worden samengevoegd tot één enkel PDF-document.

Documenten vergelijken

De functie ‘documenten vergelijken' helpt bij het opsporen van verschillen in gelijkaardige pdf-documenten. Dit is nuttig voor juridische diensten, boekhoudkantoren en overheidsinstanties. Nadat een pdf is rondgestuurd voor commentaar, kunnen alle ontvangen versies met hun notities en aantekeningen eenvoudig tot één master-document worden samengevoegd.

Door de groeiende aandacht voor privacy en beveiliging is er ook meer behoefte om de inhoud van een document te beschermen. De nieuwe versie van het programma kent daartoe beveiligingsfuncties die door iedereen kunnen worden gebruikt. Tot slot biedt PDF Converter 5 betere integratie met bestaande contentmanagementsystemen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2468280). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×