Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Energie-monitoringspakket eSight

 

Het energie-adviesbureau SunSolutions brengt het Engelse energie-monitoring systeem eSight in Nederland op de markt. eSight beheert de energieverbruiken (en kosten) door middel van monitoring, analysering en voorspelling van de energiestromen. Het pakket heeft volledige webfunctionaliteit. Een webbrowser is alles wat de software nodig heeft om het energiebeheer uit te kunnen voeren.

eSight is een energie-monitoring systeem pakket dat onder andere energiestromen in kaart te brengt, energetische en financiële gegevens analyseert, factuurcontrole en contractbeheer uitvoert en alarmen kan uitzenden (via email of SMS). De applicatie is in staat om automatisch verbruiksgegevens in te lezen van een energiebedrijf, van gebouw beheer systemen en van andere geautomatiseerde systemen. Gebruikers van het pakket kunnen de keuze maken tussen een geavanceerde interface of een express interface. eSight express heeft een speciaal ontworpen, intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface die het mogelijk maakt om met een minimum aan tijdsinvestering het pakket te kunnen gebruiken.

Ontwikkelaar van eSight, het Britse Hawkesbury, heeft de software al geïmplementeerd bij een scala aan organisaties. Hiertoe behoren productiebedrijven, supermarkten en ziekenhuizen. Met behulp van het monitoring pakket kunnen organisaties, door efficiënter energiebeheer, jaarlijks op het energiegebruik besparen. Het financiële voordeel kan, afhankelijk van het bedrijf of de instantie, tot vele duizenden euro's per jaar oplopen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2466344). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×